A Vietnámigulyás szerdái egy ideje a BASKASIAN PINTXO NIGHT-ról szólnak. A hétről hétre ismétlődő (de közben sosem egyforma) nemzetek határain átívelő, összgasztronómiai fúziót képviselő rendezvények egyszerre jutalomjátékok nekünk és meglepetések a vendégeknek. Gasztro-freestyle? Hívhatjuk így is.
A BASKASIAN PINTXO NIGHT szerdáin a szokásos (és persze folyamatosan változó) à la carte étlap helyett egyedi, egy estére szóló kistányéros fogások érkeznek. A konyha ilyenkor a megszokottnál is jobban pörög – extra adrenalin, szabálykövető improvizáció minden BASKASIAN este.
Huszár Krisztián, Mogyorósi Gábor, Magyar Dani, Fejes Lajos és Hokama – változó felállásban, de mindig ott vannak a tűz közelében.
Az elmúlt hónapokban számos kedvenc fúziós vagy éppen egészen klasszikus étel született, hogy egy párat meg is említsünk:
TENGERI SZEKCIÓ:
- Tőkehal pil pil
- Tonhal/lazac jerky
- Tonhal tataki, sushirizs, passió ponzu, csirkezsír
- Szt.Jakab kagyló, kaviár, gyöngytyúktojás
- Softshell tarisznyarák tempura
HÚSOK és mások:
- Hízott kacsamáj mandarin ponzuval
- Borjú imám
- Körmös pacal, konfitált babbal
- Hízott gyöngytyúkmáj, sárgaborsó curry
- 100 napos tojás
- Káposztástészta udonból
ÉDESSÉGEK:
- Mákzserbó indiai mangóval
- Barnavaj fagyi vaníliával
…. és még milyen hosszú lesz ez a sor…
Gyertek kóstolni, együtt enni és lenni, sosem ízlelt intenzitású falatokat fogyasztani. Minden szerdán BASKASIAN Pintxo Night, 18:00-22:00-ig, változó menüvel, sosem lankadó kreativitással, pörgéssel és meglepetésekkel!
Az asztalfoglalás erősen ajánlott!
Insta Highlighok: https://www.instagram.com/stories/highlights/18025728869411409/
Címünk: 1027 Budapest, Frankel Leó út 10.
Foglalj asztalt itt: https://vietnamigulyas.hu/foglalas/