Yusei Hokama tamagoyakit készített a VietnámigulyásHK-ban

Hokama-san már több mint 30 éve él Budapesten. Okinaváról érkezett hozzánk és nevéhez fűződik az első budapesti japán étterem nyitása is. Kifinomult, precíz szakember, lenyűgöző tapasztalattal és tudással:
minden mozdulatában benne van a szakma iránti elköteleződés, az alapanyagok tisztelete. Krisztián ráadásul Hokama-santól tanul sushit készíteni, ő volt a mestere.

Azóta is jó barátságot ápolnak és hiába annyira különböző kettejük világa, tempója, néhány dolog nagyon is közös bennük. Életük a konyhaművészet, és egészen más rezgésszámon alkotnak, mint egy átlagos, megélhetési szakács.  Anyáknapja előtti szombaton a VietnámigulyásHK “Nem egy átlagos reggeli” sorozatának keretein belül velünk volt Hokama-san is, hogy a közelmúltban beszerzett tamagoyaki tojássütőben elkészítse a japán omlettnek hívott rétegelt tojáslepényt.

Kiváló minőségű tojás, nagyon biztos kéz és rengeteg tapasztalat kell hozzá, hogy ugyan gyönyörűre sikeredjen az ázsiai omlett, mint amit ezen a szombaton Hokama készített a vendégeknek.

Bízunk benne, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy velünk tartott és akár reggeli tematikában, akár sushi témában még ellátogat hozzánk!

en_GBEN